Blommar vitt i mörkret

Fredagen började kl. 6.15 när Daniel vaknade och ville ha sällskap vid tvn.
Kl 9 mötte vi fritidspedagogen och en dagisfröken för att prata lillens Utvecklingsmöjligheter. Daniel var stolt över att få visa oss det nya musikrummet där det finns synth, trummor(sylthinkar) och gitarrer, en scen med mic, ridå och scen kläder. Där har nog barnen väldigt roligt :)
På Daniels dagis tar de verkligen tillvara på barnens intressen!(och tar bort leksaker som ingen leker med)

Nästan alla mina liljor, faktist i 5 av 7 krukor blommar det, så något har jag gjort rätt!


Svea kom och lekte en stund och stannade på lunch
Detta är fredagens lunch, rester från Torsdagens middag, min tallrik såg ut så här: Grillad kyckling bulgur, grönsaker och Carinas äppelsallad

Som alla andra fredagar var jag sedan hemma och städade: baka, bädda, rensa papper och gick ut med sopor(en tvättmaskin hade jag kört på torsdag kväll) Det var dags att byta påse i dammsugaren och jag har de senaste gångerna klippt upp påsen och kollat innehållet så att inget värdefullt ska hamna i soporna. Denna gång hittade jag en nyckelring, nallens öra och pusselbiten som Maja saknade när hon la det lilla Tom&Jerry pusslet.

Sen gick vi ut för att möta Jenny o Nora som var på väg till oss för att leka o fika medan de väntade på bilen som var på service. De fick smaka Läcker chokladkaka och bästa banankakan! Jag skickade med en bit till Noras pappa också :)
 
Det var väldigt jobbigt att dra vagnen genom snön så när det var dags att hämta bilen fick de skjuts tillbaka och Daniel och jag gick in på Jysk och köpte två nya kuddar innan vi for på coop för att handla lite mat.

Till middag blev det Spagetti, köttfärssås och rivna morötter. Daniel sa:
-Jag älskar små morötter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0