Tack!

för att ni kom, för presenterna, blommorna och kramarna!

Idag fyller vår lille Daniel 6 år. Vi smög in och la presenter på hans säng innan han vaknade i morse, vilken överraskning!

Till middag grillade vi kotlett och majskolvar och sen smaskade vi i oss en hel moussetårta med bär på. Till det drack vi Fanta vilda bär.

Underbart i solen. Blir bjuden grillat av ...

20110520_001 (MMS)

Underbart i solen. Blir bjuden grillat av vänner i bureå!


Förskoleklass och daggmask

I dag har Daniel varit i skolan för första gången. Träffat sin nya Förskolegrupp och fröken. Vi lekte, fikade och fick info om skolan och fritids.

Det regnade och när vi cyklade dit såg vi en massa maskar som kryit upp på cykelbanan. Daniel cyklade sakta så att han inte skulle cykla på nån stackars mask. När vi kom hem samlade han ihop de han kunde hitta och räddade dem tillbaka till gräset.


Kram
:)

Helikopter





En dag förra veckan var vi och hälsade på en kompis på hans jobb, de var som tur var inte ute på uppdrag just då. Daniel fick sitta i cockpitt och se alla lysande knappar och skärmar. Han frågade om alla saker som fanns att fråga om en helikopter.

18 maj

Bilder från födelsedagen

En teckning från Daniel och min middag, en pytt a la Emma. Jag var egentligen sugen på Sushi men hade inte riktigt planerat för det...

Sen kom efterrätten fram, en födelsedags Prinsess-stubbe, Jätte Gó! Och efter det ännu mera överraskningar!

Syster med barna och paket dök plötsligt upp!


Tack för överraskningsbesök, blommor och presenter!

Denna vackra födelsedags blomma väntade nä...

20110518_003 (MMS)

Denna vackra födelsedags blomma väntade när jag kom hem idag!


Chiliconcarne!

20110516_001 (MMS)

Chiliconcarne!


Nordanå



Både fredag och lördag har vi varit på Nordanå med kompisar. Jagat lysande knappar i lekparken, klättrat i båten och ätit kakor.  Vi besökte museet som Daniel kallade "fantastist" och matat ankor och gäss med kex.

Idag han vi även leka hos Theo och Victor en stund.

Jag har börjat baka inför kalaset mellan varven med lekparkslek och matraster. Men ikväll blir det mys i soffan med Melodifestival på tv!

Middagen serverad på balkongen när jag kom...

20110512 (MMS)

Middagen serverad på balkongen när jag kommer hem!


Bonnstan


Idag har jag varit på Medlefors, facklig utbildning om Anställningsavtal och lönesättning. När jag skulle hem cyklade jag genom bonnstan, alltid lika mysigt och idag riktigt varmt. Fyndiga kursledare såg till att vi fick mycket sol genom skicka ut oss på tipsrunda(1,5h) med frågor som vi fick leta svaren på i Avtalsboken...

Snart sommar


Inte mycket grönt i träden riktigt än, men en katt kan man hitta där. Hon har fin utsikt över frukostbordet

Vår aktiva dag

Mycket nöjd med vår fredag!

Jag tvättade och tränade innan vi cyklade upp till N. järnvägsgatan. Lekte där i 2 timmar med Theo. Sen cyklade vi hem igen och åt en korvlunch med ris innan Jennie, Svea och Ottilia kom och bjöd på kalasfika i lekparken.

Blåsten har tröttat ut mitt huvud, men det var inte nog. Grannen Hugo ville till Pussel-lekparken så vi hängde på och busade ute ända tills middagen var klar där hemma.

Nu är det dags för pjamas på lillen och kanske på mamma med, gäsp!  :O

Daniel tycker att Theo har så många häftig...

20110506_003 (MMS)

Daniel tycker att Theo har så många häftiga saker!


Tisdagsmiddag


Köttbullar, brysselkål, stekt potatis med sparris, paprika och kryddor.

Sen var det dags för information

Jag tycker att de formulerat sig lite roligt, borde kanske stå "föräldrar till blivande elever" i.st. men det kanske bara är jag...


RSS 2.0