Kicki blev fri(sk) från migrän

sedan hon slutade med socker http://mittsockerfrialiv.blogspot.se/

Bröllop

Tobbe & Jossan
Denna helg har vi spenderat i det finaste vädret, ätit god mat, umgåtts och haft roligt med kärleksfulla familjer och vänner!

Blixt och dunder

undrar om den blivande bruden kunde sova inatt...Vi hade värsta åsknatten ..och de som bodde i tält. Oj, oj! ...regnet öste ner och blixtarna avlöste varandra. På morgonen var hela stan strömlöst. Nu är den tillbaka och jag lyxar med varmt kaffe i tystheten (frysen surrar igen)

Barnarbete


Lätt att undvika

E 330(citronsyra) Det finns ju typ i alla färdiga livsmedel. Inte konstigt att folk går omkring med alergier...borde vara förbjudet, att det heter citron när det kommer från möglig majs!

Flötuträsk

Sara lagar mat till oss

ostchips

Riven ost
smör
eventuellt kryddor
 
Smöra plåten, ju mer smör ju tunnare blir chipsen. Läggut små högar och grädda i 150 grader tills de håller ihop när du ska lyfa av dom.

ostchips

Chipsen
500g färdigskivade ostskivor
Grillkrydda (glutamat och sockerfri)

Dippen
3dl Creme Fraiche
1msk Tomatpure
Grillkrydda efter smak (glutamat och sockerfri)



Gör så här
Sätt på ugnen på 200g. Lägg alla skivor på varandra dela på fyra bitar så varje ostskiva blir fyra chips, Lägg ostbitarna på plåt med bakplåtspapper och krydda med grillkrydda och grädda sedan högt i ugn i ca 5min. Dom ska vara krispiga ej mjuka.

Gör dippen genom att blanda fraiche, tomatpure och grillkrydda.

Fredagsmys klart!

Kalasfika

hos J Koch

Bäversafari


Väder För Virkning

Mitt i sista veckan när många andra gör dina sista arbetsdagar för terminen.Sval dag med hopp om sol och att hinna med lite handarbete!

vilken fin

dag för möhippa!

Från ovan

Falkträsket

RSS 2.0