27 April

http://www.kostdoktorn.se/jag-hade-fel-du-hade-ratt
 
Inte mycket imponerar mer på mig än en forskare som klarar av att ändra åsikt. Ett utmärkt exempel är den inflytelserika danska forskaren Arne Astrup.

Intressant på Kostdoktorn.se

Hur vet man om man är sockerberoende? Ett vanligt symtom är att man ständigt tänker på nästa gång man ska få i sig något sött.

Ett annat symtom kan vara att man tycker att Lokas nya vatten med smak av chokladmilkshake, jordgubbsglass eller citronpaj låter som en mumsig idé. När till och med ditt dricksvatten måste smaka efterrätt så har du antagligen problem.
/Andreas

och örtsmör

smör, persilja och vitlökpeppar



Middag idag

Hamburger-pytt



81:an är tillbaka!



Jippi!

När inga

rena kaffekoppar finns i skåpet så tar man ett glas.



Leker

trebarnsmor idag, spännande!



Hälsa

Se den här Dokument inifrån om hur du sänker ditt kolesterol

Tallriksmodellen efter 37 år

Det nu är hög tid att anpassa tallriksmodellen till vår ändrade och mer stillasittande livsstil. Framför allt vänder hon sig emot att tallriken till stor del fylls av energitäta men vitaminfattiga livsmedel som potatis, ris och pasta, inte sällan kompletterat med några skivor vitt bröd.
 
Det var 1976 som Britt-Marie Dahlin, nutritionist och hushållslärare som då jobbade på Scan, kläckte idén till tallriksmodellen.

Tallriksmodellen döms ut

Tallriksmodellen döms ut

Plocka bort energi från tallriksmodellen. Det kräver nutritionisten Britt-Marie Dahlin, grundaren till modellen som använts av miljoner skolbarn. Livsmedelsverkets 37 år gamla budskap måste ändras eftersom vi rör oss mindre och övervikten ökar.

Daniel har fått

en liten tremenning
Samuel Berggren 2013-04-08

vår

Daniel tvättar sin traktor

Grattis

Grattis Kära Farmor på din dag

Apr. 05, 2013

Två gröna gubbar med en traktor



RSS 2.0