Pizza

 
 
Hasselnötsbröd 
 
Jag gör dubbelsats och då passar den till en långpanna och hoppa över kryddor och salt när jag gör pizza.

Ugnen på 225 grader

1,5 dl hasselnötsmjöl(mixade hasselnötter)

3 ägg

1,5 dl skalade sesamfrön

1,5 dl riven ost

1 msk fiberhusk

1 tsk bakpulver

1 tsk brödkryddor

1 tsk salt

Blanda samman allt i en bunke. Lägg ut ett smörpapper på en plåt. Häll på degen som blir något mindre än smörpappret. Bred ut den med en slickepott. In med plåten i ugnen lite ovan mitten och grädda i tio minuter. När du tagit ut plåten kan du dra hela smörpappret med brödet på över till en skärbräda. Skär upp och servera i lagom stora bitar med mycket smör och ost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0