Tre rätters LCHF-middag

 
 
Gabriell bjöd på tre rätter.
Förrätt: Räkmousse
Varmrätt: Kycklingfile i grädde och sambal och rättikagratäng
Efterrätten: Kladdkaka med grädde och jordgubbar
 
 
100g Choklad minst 70% cacao
100g osaltat smör
2 ägg
1 msk cacao
Vaniljstång eller egologiskt vaniljpulver Obs! inte vaniljsocker/vanilin
 
Smält smör och choklad. Vispa äggen pösigt. Rör ner chokladsmeten i äggsmeten, tillsätt vanilj och cacao.
Grädda 6 min i 200 grader. Servera med vispad grädde och bär
 
Tack för en trevlig sen kväll med mina bästa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0